Adverteren

Duidelijke doelgroep

Thuisinonderwijs.nl is een webmagazine voor ouders met kinderen op de basisschool. De site geeft betrouwbare en objectieve informatie over allerlei onderwerpen waarmee ouders te maken krijgen als hun kind(eren) op de basisschool zit(ten). Thuisinonderwijs.nl volgt de actualiteit en kiest daarbij altijd voor het perspectief van ouders en hun kinderen.

Hoge kwaliteit

Thuisinonderwijs.nl werkt met een deskundige, onafhankelijke redactie en hanteert daarbij professionele maatstaven. Adverteren op Thuisinonderwijs.nl is daarom adverteren op een betrouwbare site met kwaliteitscontent, waar ouders die betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun kinderen graag komen.

Bezoekersaantallen

Thuisinonderwijs.nl is dé onafhankelijke informatieve onderwijssite voor ouders in Nederland. Sinds de lancering op 1 januari 2012 blijkt dat site duidelijk voorziet in een behoefte. Bezoekers weten de site goed te vinden – mede dankzij hoge noteringen in Google – en nemen ruim de tijd om meerdere artikelen per bezoek te lezen. Momenteel bedraagt het aantal paginavertoningen zo’n 85.000 per maand en dat aantal groeit gestaag.

Thuisinonderwijs.nl wil vóór alles een betrouwbaar en kwalitief hoogstaand informatieplatform zijn. Advertenties worden daarom altijd afgewogen aan de inhoud en doelstellingen van de site. Advertenties voor de leeftijdscategorie 18+ zijn uitgesloten.

Adverteren op Thuisinonderwijs.nl?

Wilt u meer weten over de mogelijk om te adverteren op Thuisinonderwijs.nl, neem dan vrijblijvend contact op via adverteren@thuisinonderwijs.nl