Vrijwaring

Thuisinonderwijs.nl gaat zo zorgvuldig mogelijk te werk bij het samenstellen van deze website en opnemen van informatie, die voor een deel door derden wordt geleverd. We willen immers zo betrouwbaar mogelijk zijn en ouders juiste informatie geven. Toch kunnen we niet garanderen dat de site 100% foutloos is en dat er geen omissies of onvolkomenheden in onze artikelen staan. Wij stellen ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden in onze uitingen.

Websites van derden

Zoals vrijwel elke website plaatst Tuisinonderwijs.nl ook links naar andere websites. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor die sites of aansprakelijk voor de juistheid van links of voor de informatie die op die websites te vinden is. Het plaatsen van links doen we om de bezoeker te helpen aanvullende informatie te vinden.

In sommige artikelen staan affiliate-links opgenomen. Dat zijn links die doorverwijzen naar commerciële websites. Als daar een aankoop wordt gedaan, ontvangt Thuisinonderwijs.nl een klein bedrag aan commissie. Dat is een van de manieren waarop het lukt een site als deze te financieren.

Het is goed om te weten dat wij nooit artikelen schrijven met het doel om affiliate-links links te plaatsen. Wij geven de informatie waarvan wij denken dat ouders er iets aan hebben. De inhoud staat dus altijd voorop; eventuele affiliate-mogelijkheden zijn een bijkomstigheid.

Artikelen van derden

Soms worden wij benaderd door bedrijven die (tegen betaling) een artikel willen schrijven. Als dit aansluit bij de aard en het doel van Thuisinonderwijs.nl, vinden we dat goed. Dergelijke artikelen krijgen de vermelding ‘advertorial’ of ‘gastartikel’. Als je dat boven de tekst ziet staan, gaat het dus om een commercieel artikel.

Er zijn ook professionals die een bijdrage leveren aan Thuisinonderwijs.nl zonder dat zij daarvoor betalen. Zij willen hun expertise graag delen en Thuisinonderwijs.nl is blij met hun inbreng. (Gast)auteurs publiceren onder hun eigen naam en hebben in de auteursinformatie de gelegenheid om wat over zichzelf en hun werkzaamheden te vertellen. Een link naar hun eigen website of bedrijf maakt daar vaak deel van uit. De redactie ziet erop toe dat deze artikelen niet worden gebruikt om (sluik)reclame te maken voor hun eigen bedrijf of product.