Hét basisschoolboek is in prijs verlaagd

| 12 augustus 2014 | Reacties (2)

Goed nieuws voor ouders! Hét basisschoolboek  is in prijs verlaagd. In plaats van € 22,95 betaal je nu slechts € 15,= voor Hét basisschoolboek. Daarmee koop je het beste handboek over de basisschool dat er is. Je leest er precies in wat je kind leert per schooljaar, hoe je kind dat leert en hoe je je kind als ouder kunt helpen. Maar ook alles over Cito-toetsen, pesten, vakanties, huiswerk, leerproblemen en de sociaal-emotionele ontwikkeling van schoolkinderen. Met Hét basisschoolboek weet je als ouder precies wat het nieuwe schooljaar allemaal in petto heeft voor je kind.

BSBnieuwsbrief1415

 

 

Gerelateerde artikelen:

Tags: , , , , , , ,

Categorie: Boeken, Ouders en school, Thuis

Reacties (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. J.Schwarze schreef:

    Op jullie site staat een aanbieding van het basisschoolboek van 22,95 nu voor maar 15,- als je hem aanklikt kom je op de site van bol.com waar je het boek kan kopen voor 59,99. Nu vond ik 15,- een leuke prijs maar, 59,99 toch echt te veel. Graag zou ik het boek voor 15,- willen kopen. Alvast bedankt voor het lezen van mijn reactie. Met vriendelijke groet, J.Schwarze

    • redactie schreef:

      Het Basisschoolboek is niet meer verkrijgbaar. De (inderdaad belachelijk hoge) prijs bij Bol.com is van een externe aanbieder. Probeer anders aan een tweedehands exemplaar te komen of ga eens kijken in de plaatselijke bieb. De meeste bibliotheken hebben het boek in hun collectie.

Schrijf een reactie