Geef je mening over passend onderwijs

| 17 december 2011 | Reacties (1)

Passend onderwijs lijkt voor veel ouders misschien een ver-van-hun-bed-show, maar het is een ontwikkeling die alle kinderen aangaat. Want ook al heeft je eigen kind geen specifieke begeleiding nodig, andere kinderen in zijn/haar klas hebben dat wel.

Wetsvoorstel Passend Onderwijs

De minister van Onderwijs heeft onlangs het wetsvoorstel Passend onderwijs aan de Tweede Kamer gestuurd. In het wetsvoorstel staan de regels waaraan straks alle scholen en schoolbesturen zich moeten houden.

Vragenlijst

Drie ouderorganisaties, OUDERS & COO (christelijk onderwijs), de LOBO (algemeen bijzonder onderwijs) en de NKO (katholiek onderwijs) houden een raadpleging over de positie van ouders naar aanleiding van het wetsvoorstel Passend onderwijs. De ouderorganisaties willen graag van ouders weten hoe zij over het wetsvoorstel denken. Dat doen ze aan de hand van een korte vragenlijst waarin de hoofdpunten van het wetsvoorstel zijn samengevat. De reacties worden benut voor een brief over het wetsvoorstel aan de Tweede Kamer. Het invullen van de enquête is dé kans om als ouder je mening kenbaar te maken.

De vragenlijst vind je hier.

Beeld: stock.xchng

Gerelateerde artikelen:

Tags:

Categorie: Leerproblemen, Nieuws

Schrijf een reactie