Over ons

Thuisinonderwijs.nl is een informatief webmagazine voor ouders met kinderen op de basisschool. Deze site geeft betrouwbare en objectieve informatie over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je kinderen hebt die op de basisschool zitten.

Thuisinonderwijs.nl volgt de actualiteit en kiest daarbij altijd voor het perspectief van ouders en hun kinderen. Daarnaast is Thuisinonderwijs.nl een plek waar je als ouder informatie kunt vinden, zowel over praktische zaken op school als over onderwijsinhoudelijke kwesties. Natuurlijk is er ook ruimte voor tips, leuke wetenswaardigheden en persoonlijke verhalen, waardoor Thuisinonderwijs.nl een plekje is op het internet waar het plezierig vertoeven is.

Thuisinonderwijs.nl is in 2011 opgericht door hoofdredacteur Jacqueline Wouda (1971), onderwijsjournalist en moeder van vier kinderen. Zij is de schrijfster van Hét basisschoolboek. Alles wat je als ouder wilt weten over kinderen en de basisschool (Kosmos Uitgevers, 2013). Sinds juni 2016 is Thuisinonderwijs.nl onderdeel van Heutink Primair Onderwijs BV