Spelenderwijs Engels oefenen op het eigen niveau

| 1 september 2015 | Reacties (0)

Zoek je een leuk oefenprogramma voor Engels voor je kind? Heeft je kind extra oefening in Engels nodig of wil je je zoon of dochter kennis laten maken met Engels? Vanaf groep 5 kunnen kinderen al aan de slag met Words&Birds. Met Words&Birds oefenen ze onder andere de Engelse werkwoorden, woordenschat, flitsen, dictee, spelling en grammatica in leerzame spelletjes.
Je kunt Words&Birds tijdelijk met 10% korting uitproberen!

Wat is Words&Birds?

w&b - promotion graphic met logoWords&Birds is een compleet online Engels oefenprogramma met ruim 20.000 adaptieve opgaven. Words&Birds maakt gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd adaptief systeem dat is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Hierdoor krijgt je kind, ongeacht het niveau of de leeftijd, altijd automatisch Engelse opgaven aangeboden op het eigen niveau. Words&Birds is al geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Wat maakt Words&Birds uniek?

  • Innovatief adaptief systeem – automatisch opgaven op het eigen niveau
  • Volledig online – op school en thuis, op een computer of tablet
  • Inzicht in prestaties – uitgebreide resultatenrapportage voor ouders
  • Spelenderwijs – motiverend en uitdagend voor elk kind
  • Methode-onafhankelijk – 20.000 opgaven ontwikkeld door taalexperts van EarlyBird
  • Grote variatie aan oefenstof – voor kinderen van alle leeftijden en niveaus
  • Koppeling met Rekentuin en Taalzee mogelijk – ook rekenen en taal op het eigen niveau
  • Gebaseerd op nieuwste wetenschappelijke inzichten – het adaptief systeem is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam

 w&b - game screen

Ontwikkeld door experts!

Words&Birds is ontwikkeld door Oefenweb en EarlyBird, een landelijk kenniscentrum voor vroeg vreemdetalenonderwijs Engels. Oefenweb is een spin-off bedrijf van de Universiteit van Amsterdam. Words&Birds is gekoppeld aan Taalzee en Rekentuin, de andere producten van Oefenweb. Inmiddels gebruiken ruim 250.000 kinderen de adaptieve oefenprogramma’s van Oefenweb. Sinds de lancering van Words&Birds in januari 2015 werken er reeds 150 basisscholen mee. Deze vroege vogels zijn zeer tevreden en geven Words&Birds gemiddeld een 8 als rapportcijfer.

Words&Birds met 10% korting uitproberen

Words and birds korting FEATUREDBen je geïnteresseerd in Words&Birds en wil je dit programma graag uitproberen? Bestel voor 30 november 2015 Words&Birds en ontvang 10% korting.

 

Bestel hier Words&Birds met 10% korting!

Beeld: Oefenweb, Oefenweb, Thuisinonderwijs.nl/Oefenweb

Gerelateerde artikelen:

Tags: , , , , , , , ,

Categorie: Engels, Thuis, Web & app

Schrijf een reactie