Website toont oordeel ouders over BSO

| 23 november 2011 | Reacties (0)

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang voor je kind, neem dan eens een kijkje op kinderopvang.tevreden.nl. Deze site brengt in kaart hoe tevreden ouders zijn over het kinderdagverblijf of de BSO van hun kind(eren). Per opvanglocatie wordt een rapportcijfer gegeven.

Meer dan 100.000 beoordelingen

Kinderopvang.tevreden.nl is een onderzoeksplatform dat sinds 2005 de kwaliteit van kinderopvangcentra in Nederland in kaart gebracht. Met meer dan 1.200 deelnemende kinderopvanglocaties is kinderopvang.tevreden.nl de leidende index voor klanttevredenheid in de kinderopvangbranche. Inmiddels hebben meer dan 100.000 klanten hun opvanglocatie beoordeeld.

Kwaliteit en transparantie van de kinderopvang is een veelbesproken onderwerp binnen de politiek, kinderopvangcentra en onder ouders. Zo is in de Tweede Kamer besloten dat ouders meer invloed moeten krijgen op de kwaliteit van de kinderopvang waar ze hun kinderen naar toe brengen. Dit begint volgens kinderopvang.tevreden.nl met inzicht creëren in ervaringen en verwachtingen van ouders en vervolgens openheid bieden in deze resultaten.

Kinderopvang.tevreden.nl biedt kinderopvangcentra en ouders een platform om aan de ene kant ervaringen in kaart te brengen en aan de andere kant transparantie te bieden in de kwaliteit van de opvang. Al ruim 6 jaar wordt de kwaliteit doorlopend en per opvangsoort gemeten. In 2011 scoort BSO gemiddeld een 7.6, dagopvang een 8.0 en gastouderopvang zelfs een 8.5.

Gerelateerde artikelen:

Tags: , ,

Categorie: Buitenschoolse opvang, Kinderopvang

Schrijf een reactie